מכונות גלידה

מכונות גלידה

מכונות גלידה

מכונות גלידה קינוחים קפואים... אין יותר טוב מזה כדי לצנן מעט את חום הקיץ הישראלי. כמה דברים שכדאי לדעת על הצונן הצונן

הזה ולרוץ למקפיא...

 

יולי - אוגוסט מגיע...ו הדבר האחרון שמתחשק זה להדליק את התנור, אפילו אם מוותרים על קפה ועוגה, הקיץ הוא התקופה לתרגל הכנת קינוחים קפואים, שיסחטו לא פחות מחמאות .... אלה יכולות להיות גלידות ביתיות שהכנתם במכונת גלידה טובה או סורבה פירות טריים פשוט, שדורש רק קצת סבלנות אז...קיץ קריררר

 

מכונות גלידה ביתיות

להכין גלידה? לגמרי אפשרי, אבל צריך לכך מכונת גלידה ביתית. התוצאה משתלמת: גלידה טריה במרקם מושלם וטעם נהדר, סלף-מייד! אפשר להכין גלידה גם באופן ידני, אבל המרקם יהיה יותר קרוב לקרטיב מהמכולת... ועדיף ללכת על קינוחים קפואים אחרים. הבסיס לגלידה הוא תערובת של חלב, שמנת מתוקה, חלמונים וסוכר, ניתן להוסיף מרכיבים שאוהבים: קוקוס, פקאן או שברי שוקולד ושקדים,נענע גרוסה מהגינה עם מעט קליפת לימון, פירות יבשים, פצפוצים,גרנולה ועוד.. אצלנו בחברת קדמה קפה אין לזה גבול

פרפה: מושלם לקינוחים קרים וחגיגיים, כמו גלידה, בלי יותר מדי מאמץ. הבסיס,קרם אנגלז בדומה לזה של הגלידה, סוכר חלמונים וחלב, להם מוסיפים קצפת בטעמים שונים – שוקולד, פירות, חלבה, קקאו, קוקוס, שברי שקדים וכו'. הפרפה מוקפא בתבנית טרין או

אינגליש קייק ונפרס לפני ההגשה,אבל ניתן להקפיאו בכלים בעלי צורה ותניות רצוי סיליקון בצורה הרצויה.

 

קפוא מחצה: לעומת הפרפה הקשה שצריך לרככו עד שניתן לפרוס, באיטלקית סמיפרדו ("חצי קר") שומר על מרקם רך גם כשהוא רק יצא מהמקפיא. לבעלי סבלנות...נדרשת הקצפה נפרדת של חלמונים, חלבונים ושמנת מתוקה, תחשבו על הביס האוורירי... כדאי לעבוד מהר – וכך תקפיאו אותו עם כמה שיותר "אוויר". קראנץ' אוהבים ?שחקו אותה עם שברים ופצפוצים מכל הבא ליד,פקאן,שק עוגיות ופצפוצים...

 

מכונות גלידה

סורבה או-לה... קליל וקינוחי, בד"כ על בסיס פרות ומעט סוכר ללא חלבונים, הפותר את בעיית הכשרות - פרווה. הסורבה במרקם קרמי מושלם, נעשה במכונת גלידה, יתכן שתצליחו עם מעט מזל במעבד הבייתי. הרבה סבלנות – מרסקים, מקפיאים בקערת המעבד,

להוציא ולרסק שוב במשך כ 2-3 שעות, עד שנשיג מרקם קרמי יבש. הפירות מעולים להכנת סורבה – בעזרת הרבה סוכר וסיבים – בעיקר ב מנגו, בננה ומלון. הגשה דמיונית אפשרית כמובן...

 

שרבט? זה מוס על בסיס חלבונים, שמנת מתוקה ופירות מרוסקים, מעין שילוב בין גלידה, פרפה וסורבה, שניתן להכנה גם בלי מכונת גלידה ביתית. מרקמו תלוי בעיקר בהקצפת החלבונים – אם תכינו מרנג איטלקי עם סירופ סוכר חם ומרוכז, תקבלו שרבט מוצק. אם תכינו קצף חלבונים רגיל, רצוי להגיש בכלים אישיים כי התערובת שתצא תהיה הרבה יותר רכה. מגישים עם פירות..תהנו.

 

שאלו את המומחה שלכם לגלידה בייתית !

 

אלון קדמה - אוהב גלידה מוסמך...

 

 

2 Items

per page
  1. Pascale Green Ice Cream Scoop כף גלידה ירוקה פסקל
    Pascale Green Ice Cream Scoop כף גלידה ירוקה פסקל
    19.00 ₪
    יש במלאי
  2. Gaggia Gelatiera מכונת גלידה
    Gaggia Gelatiera מכונת גלידה
    Special Price 2,490.00 ₪ Regular Price 2,990.00 ₪
    אזל במלאי

2 Items

per page