מקציפי חלב - מה ההבדל בינהם?

בהמשך לפריחה הלאומית בתחום הקפה הביתי (מכונות אספרסו) נולדו פתרונות מגוונים להקצפת חלב עם ובלי מכונה

מכונת אספרסו עם סטימר-מינוח מקצועי-פנרלו,המכונה מקציפה בעזרת קיטור היוצא מדוד מכונת הקפה,שכיח מאד ונהוג במרבית המכונות מצריך מעט מיומנות אבל מאפשר לשלוט בטמפ. החלב.

מכונת אספרסו עם מקציף אוטומטי-מינוח מקצועי-קפוצ'ינטור,המכונה שובת חלב עם צינורית ממיכל החלב ומורידה אותו מוקצף ישירות לכוס,יתרון למשרד בעיקר.

מכונת אספרסו וואן טאץ-מינוח מקצועי וואן טאץ קפוצינו,המכונה מקציפה ומכינה קפה לכוס אחת או שתיים בלחיצת כפתור אחת בלבד בלי להזיז את הכוס,כמו במכונות מליטה או סוורין , melitta , severin פסקל -pascale.

מקציף ידני-מקציף בוכנה המחומם על גז או במיקרו תוצאה טובה עלות נמוכה הפעלה קלה מעט לא נוח לניקיון . מקציף מוט ספירלי - מקציף סוללות, זול פשוט מהיר, חלקם אמינים (סוורין severin)

מקציף חשמלי - מקציף אוטומטי - מחמם מקציף ונעצר לבד, שיא הטכנולוגיה והפשטות. אפשרות לחימום בלבד או להקצפה קרה, רובם לא אמינים מלבד מקציפי אינדוקציה של חברת :סוורין-severin ,מליטה-melitta ,פסקל-pascale.